Wifi in de camper

Internet is bijna een eerste levensbehoefte geworden en zeker erg handig als je op reis bent. Ontvangst van open Wifi-netwerken is dan essentieel. Campers zijn niet gebouwd op goede ontvangst met hun aluminium of stalen wanden en daken. En je staat natuurlijk altijd net te ver weg.

Dus geïnvesteerd in verbeterde Wifi-ontvangst. Van Alfa Networks de Tube en de USB-router aangeschaft. Verder een telefoon-houder van Action en een halve klem voor CV-leidingen.

2014-10-26 13.14.51

En het werkt! De antenne/Tube aan de binnenkant tegen de zijruit van de cabine geplakt (veiliger dan buiten). USB-Router is gewoon op 12V. En je krijgt je eigen Wifi-netwerkje in je camper voor alle laptops, telefoons en tablets. Vervolgens scannen naar netwerken en internetten maar! In Italië getest en we hadden veel vaker internet dan hiervoor.

Wil je alleen een laptop aansluiten, dan kun je ook zonder de USB-router. Dan sluit je de Tube rechtstreeks op je laptop aan.

3 gedachten over “Wifi in de camper”

  1. Thanks, nice of you to say. If any further questions, don’t hesitate to contact me.

  2. I have been browsing online more than three hours today, yet I never found any interesting article like yours. It is pretty worth enough for me. Personally, if all web owners and bloggers made good content as you did, the internet will be much more useful than ever before.|

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *