Lithium accu voor je camper

De nieuwe trend voor campers is het plaatsen van lithium accu’s. Grootste voordelen: halvering van gewicht, verdubbeling van capaciteit, toelaten van hogere stromen (bijv. voor de Nespresso), zeer lange levensduur en zeer veel laadcycli.
De accu’s zijn duur in aanschaf, maar per laadcyclus kosten ze een kwart tot een derde van een AGM accu.

Aces biedt hiervoor een mooie range aan accu’s. NDS heeft de perfecte oplossing voor de Fiat Ducato campers. Deze accu past op de plek van huishoudaccu onder de rechter voorstoel.

Aces levert de accu’s inclusief de bijpassende 240 volt lader. Het is wel noodzakelijk een Votronic booster te plaatsen om het laden vanaf de dynamo te regelen (ook geschikt voor Euro6).
NDS levert de accu met 3Link, die de functie van de booster vervult. Aangevuld met een NDS Smart Charger is dit ook een compleet systeem.

Montage kunt u zelf doen, eventueel met advies op Grondsels Camperplaats. Of laten doen door Grondsels Camper Service. Zie ook www.grondsels.nl.

Dit alles verkrijgbaar bij Grondsels Kampeer & Agro Winkel bij Wijster.
NB Accu’s worden niet verzonden en zijn alleen af te halen in Wijster. Neem contact op voor beschikbaarheid!

Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor semi-tractie of AGM accu’s. Wij kunnen uw accu ook doormeten of deze nog voldoet.